Home
Meestgestelde vragen
Voorwaarden
Privacyverklaring
Contact
Producten
Aanbieding
Massage Accessoires
Bodycushion
Electrische & Vaste massagetafels
Fascia Bindweefsel massage
Gifts
Hygiene
Houten producten
Hot Stones / Heaters / Handdoekwarmer / Kruidenstempels
Klankschalen
Krukken
**MASSAGETAFELS
**MASSAGESTOELEN
MASSAGEMAGNEET
Medical Tape
Nieuwe producten
Massageolie & -lotion
Shiatsu Matten
Theracane & Triggerpoint
Tweede hands
Verhuur Massagetafel & -stoel
Yoga/meditatie/sport
Overige Producten
  Massagetafel Wellness

Massage Praktijk-Specials - Kwaliteit en scherp geprijsd

  Massagetafel Wellness
Privacyverklaring van Massage Praktijk-Specials
Tennesseedreef 7-D
3565 CK Utrecht
Peter@Scoondermark.info
+31 6 17 15 68 66
KvK te Utrecht: 30183010

25 mei 2018
Het belang van uw privacy is voor Massage Praktijk-Specials van groot belang. Uw gegevens zijn veilig bij ons en zullen er met respect mee omgaan. Deze privacyverklaring legt uit wat we bij de webwinkel van Massage Praktijk-Specials doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Massage Praktijk-Specials.

Bestelling
U plaatst bij ons een bestelling en vult uw persoonsgegevens in. Wij geven uw persoons- en adresgegevens aan onze bezorgdienst om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.
Wij zijn wettelijk verplicht hiervoor uw betalingsgegevens, geboortedatum, NAW-gegevens, geslacht, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer, factuur- en bezorgadres te gebruiken. Deze gegevens bewaren wij 7 jaar na het plaatsen van de order (wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij uw geboortedatum, NAW-gegevens, geslacht, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat uw casus is afgerond
U kunt aangeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. U kunt dit ieder moment stopzetten. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u aangeeft onze nieuwsbrief niet (meer) te willen ontvangen.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:
  • per post
  • per e-mail
  • via social media
  • per telefoon
U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Massage Praktijk-Specials geeft uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
In onze webwinkel kunnen buttons van social media zijn opgenomen. Hiermee kunnen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens verzamelen.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.
Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Massage praktijk-Specials zal u vragen om akkoord te gaan voor het gebruik van deze cookies.
U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar soms werkt onze webwinkel dan niet goed meer.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Massage Praktijk-Specials maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze webwinkel wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U heeft de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

PrivacyStatement en Cookies
Massage Praktijk—Specials verklaart dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zal worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking.
Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.
De webwinkel Massagetafel-Wellness.nl van Massage Praktijk-Specials gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de webwinkel te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. 
Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.
Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen.
Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming heeft gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons heeft gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons heeft gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.
Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.
AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals
Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop.
Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.
Zoek producten
Top 5 bestsellers
Disposables 100 st. U-vormig TA..
H. Papierrollen
Overtrek Hoofdsteun Badstof BN
Overtrek Hoofdsteun Badstof Pre..
Overtrek Hoofdsteun samedhi pro..
In de aanbieding
SPORT Massagetafel 2e Hands - Door inruil verkregen 195cm x 70cm, ook andere maten Hoogte: 77cm Ingeklapt LxB: 70cm x 97,5cm Belastbaar tot 200kg​ Zwarte Skai, ook andere kleuren Niet in h...

€ 159,00   € 109,00
Winkelwagen
 
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW     
      Powered by CCV Shop webwinkel